Cégvezetés

Sojnóczky Sándor – Ügyvezető igazgató 

Sojnóczky Sándor a Hunnect ügyvezető igazgatója. A Hunnect 2003. évi megalakulásáig a Pricewaterhousecoopers londoni és New York-i tanácsadó részlegénél töltött be vezető tanácsadói pozíciót. Sojnóczky Sándor angol-orosz szakos bölcsész, pénzügy szakos szakközgazdász és a brit Institute of Translations and Interpreting minősített fordítója (MITI - Qualified Member). A Hunnect ügyvezetői teendői mellett a Szegedi Tudományegyetem Fordító és Tolmácsképző programjaiban folyó angol-magyar orvosi szakfordítói képzésben vendégelőadóként dolgozik, és gyakran tart előadásokat fordítói konferenciákon is.

 

Lepahin Péter – Általános igazgató

Lepahin Péter általános igazgató francia-orosz szakos tanár és bölcsész, valamint francia szakfordító és tolmács diplomát szerzett a Szegedi Tudományegyetemen, illetve angol-francia szakfordítói diplomát az UCO-n (Angers, Franciaország). 2006 óta dolgozik a Hunnectnél, ahol először projektmenedzseri, majd operatív menedzseri pozíciót töltött be. Péter 2010-től 2014-ig a Hunnect első számú operatív vezetője volt, és egy 10 fős csapat napi munkáját irányította. Jelenleg értékesítéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozik a Hunnectnél, illetve számítógépes fordítástámogatást és projektmenedzsmentet tanít a Szegedi Tudományegyetem szakfordító mesterképzésén.

 

Markó István – Operatív igazgató

Markó István magyar nyelv és irodalom bölcsész és tanári, illetve vallásszociológus diplomát szerzett a Szegedi Tudományegyetemen, felsőfokú angol nyelvvizsgát 2008-ban szerzett. Eleinte különböző nonprofit szervezeteknél dolgozott, ahol egyebek mellett többnyelvű EU-s pályázati projektek megvalósításával foglalkozott. 2010-ben kezdett a Hunnectnél, ahol először a minőség-ellenőrzési osztály, 2011-től pedig az operatív csapat tagja lett, és projektmenedzserként dolgozott. 2016. január 1-től az operatív igazgatói posztot tölti be, és egy 12 fős csapat munkáját koordinálja.

 

Nógrádi Zita – Alvállalkozókért felelős menedzser

Nógrádi Zita a Hunnect alvállalkozókért felelős menedzsere. Hunnectes karrierjét projektmenedzserként kezdte, majd alvállalkozókért felelős menedzserként folytatta. Ezúton lehetősége volt alapos betekintést nyerni a cég napi operatív tevékenységébe, és megismerkedhetett mind az ügyfélkörrel, mind az alvállalkozókkal. 2012-ben az üzlet­fejlesztési menedzseri pozíciót töltötte be. Az innováció elkötelezett híveként kulcs­szerepet vállalt a HunnectAcademy® létre­hozásában. 

Üzleti angol specializációval bővített angol szakos egyetemi diplomával rendelkezik. Külföldi tanulmányai során Londonban felsőfokú Cambridge üzleti angol nyelv­vizsgát szerzett, a spanyol­országi Bilbaóban pedig egy nemzetközi ösztöndíj­program keretein belül folytatott egyetemi tanulmányokat. 

 

Tóth-Tölgyesi Éva – A Life Sciences üzletág vezetője

Tóth-Tölgyesi Éva 2011-ben kezdett el dolgozni a Hunnectnél belső fordítóként. Biológus és természettudományi szakfordítói diplomával rendelkezik. Főbb érdeklődési területei a fiziológia, a mikrobiológia és a biotechnológia. Projektmenedzsmentet tanít a Szegedi Tudományegyetem természettudományi fordítóképzésén. 2015-ben a Life Sciences üzletág vezetője lett a Hunnectnél, így ő koordinálja minden olyan projektmenedzser és nyelvész munkáját, akik orvosi vagy gyógyszerészeti projekten dolgoznak.

 

Vissza az elejére

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36) 62 950 222
Email:
mail@hunnect.hu