Fordítás-automatizálás

Utószerkesztés

Az általunk alkalmazott fordításautomatizálási technológiák és gépi fordítási munkafolyamat használatával a gépi fordítások utószerkesztéséhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Gépi fordításra kiválasztott forrásanyag elemzése és ellenőrzése (pre-editing)
  • Amennyiben Ön saját gépi fordítási környezetében végzi el a fordítást, és csak utószerkesztési szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, erre is van lehetőség.  Az így kapott projektek esetében is szakképzett utószerkesztőinkre támaszkodunk, hogy elkészítsük a kívánt minőséget.
  • Utószerkesztők képzése: a TAUS szervezettel szorosan együttműködve megalkottuk az utószerkesztési e-learning kurzusunkat, amely számos nyelvészt segített és segít hozzá a sikeres utószerkesztői karrierhez.

Utószerkesztői teljesítményünk növelése érdekében elköteleztük magunkat a kihívást jelentő projekteken dolgozó, jelenlegi és jövőbeli nyelvészeink folyamatos képzése mellett. E-learning kurzusunk, melyet webhelyünk HunnectAcademy® oldalán talál meg, megoldást jelent az utószerkesztők képzésére. Amennyiben további részletekre kíváncsi gépi fordítási megoldásainkkal és utószerkesztési kapacitásunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36) 62 950 222
Email:
mail@hunnect.hu