Minőségbiztosítás

2003-as alapítása óta cégünk több mint 250 vállalati ügyfélnek, csaknem 30 szakterületen, évi átlag 24 millió forrásszónyi nagyságrendben szállított fordítást, lektorálást és egyéb nyelvi szolgáltatásokat. A minőség iránti elkötelezettségünkön alapuló megközelítésünk a következő négy elem folyamatos alkalmazását teszi szükségessé: 

  1. Megfelelő nyelvi szakértői csapat (fordító, lektor, minőségellenőr, terminológus)
  2. Magasan képzett, segítőkész, pontosan és hatékonyan dolgozó projektmenedzserek 
  3. Megfelelő infrastruktúra és informatikai környezet felügyelt folyamatokkal kiegészítve
  4. Szigorú minőség-ellenőrzés és hatékony minőségbiztosítás

Fordítóink és lektoraink kiválasztásánál fő szempont a fordítói végzettség, a szakmai tapasztalat és megfelelő szoftverismeret, legalább 3 éves fordítói gyakorlat, valamint egy tesztfordítás és egy helyesírási teszt sikeres teljesítése. A hatékony projektszervezés kulcsa hozzáértő és ügyfélközpontú projektmenedzsereink munkája és modern, kollaboratív projektszervezési rendszerünk, mely minden projekt esetében bármely szakasz monitorozását bármely időpontban lehetővé teszi, ezzel garantálva az időben történő szállítást. Fordítói hálózatunk és fordítási területeink köre folyamatosan bővül. Magasan képzett, hozzáértő csapatunk mindenkor arra törekszik, hogy ügyfeleink igényeinek a leginkább megfeleljen. Minőségirányítási rendszerünk is folyamatos vizsgálat és fejlesztés alatt áll. Üzletpolitikánk egyszerű: a legjobb referenciát az időben, jó minőségben, pontosan elvégzett munkánkkal elégedett ügyfeleink jelentik.
Üzleti tevékenységünk során a következő alapelveket érvényesítjük:

Kockázatkezelés: szolgáltatási folyamatunkat a lehetséges kockázatok rendszeres értékelésére és az ehhez kapcsolódó megelőző szemléletre alapozva működtetjük.

Hatékonyság: a rendelkezésre álló erőforrások optimális kihasználásával érjük el céljainkat. 

Rugalmasság: a folyamatos ellenőrzés és az emberi erőforrásokban rejlő adottságok segítségével maximalizáljuk problémamegoldó képességünket. Mindent megteszünk, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban szolgáljuk ki: az előfeltevéseinkre való összpontosítás helyett a munkafolyamatot a speciális kívánalmaknak megfelelően alakítjuk.

Következetesség: tudatosan és szakszerűen felépített minőségi alapelvekkel és munkafolyamatokkal szervezzük meg munkánkat.

Kiváló minőség: szigorú minőség-ellenőrzéssel biztosítjuk szolgáltatásaink állandó minőségi színvonalát.

Csapatmunka: feladataink időben történő elvégzéséhez elengedhetetlen a hatékony csapatmunka. A legújabb online megosztási és együttműködési megoldásokat alkalmazzuk az összes projektrésztvevő esetében.

Szakmai irányelvek: társaságunk – mint a brit Association of Translation Companies (ATC) tagja – elfogadja és alkalmazza annak Szakmai Kódexét.

Alvállalkozók: magasan képzett és tapasztalt nemzetközi fordítói bázissal végezzük munkánkat, melynek minden tagja ismeri és magáénak vallja alapelveinket. Elvárásainkat világosan megfogalmazzuk számukra, munkájukat következetesen ellenőrizzük és rendszeresen értékeljük.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36) 62 950 222
Email:
mail@hunnect.hu