Az arc a Hunnect-logók mögött – bemutatjuk Tölgyesi Évát

Szemfüles levelezőpartnereink – alvállalkozók és ügyfelek – észrevehették már az e-mailjeink aláírásában megjelenő, időről időre változó egyedi logókat. Legújabb blogbejegyzésünkben Tölgyesi Évát, a Life Sciences üzletágunk vezetőjét kérdezzük (nem is annyira) titkos szenvedélyéről, az egyedi logók megalkotásáról, illetve más hobbijairól is.

Honnan jött az ötlet a Hunnect-logók aktualizálására? Melyik volt az első ilyen logó?

Egy nagyon hideg decemberi napon, hogy feldobjam a hangulatot, sapkát adtam a Hunnect logójára. Ez megtetszett a kollégáknak is, és elkezdték ők is használni a téli logót. Ezután nem volt megállás. Próbálom mindig az évszaknak vagy egy eseménynek megfelelően megálmodni és létrehozni az újabb logókat.

Milyen reakciók jöttek eddig az ügyfelektől és alvállalkozóktól az aktualizált logókra?

A szemfülesebbek egyből kiszúrják, ha új a logódizájn. Eddig csak pozitív visszajelzést kaptam az ügyfelektől és az alvállalkozóktól egyaránt. Általában azoknak az ügyfeleknek és alvállalkozóknak szokott feltűnni az új logó, akikkel szorosabb kapcsolatot ápolunk. Természetesen minden dicséret jól esik, de amikor egy nagy külföldi ügyfél is észreveszi és megdicséri a munkámat, azt egy különleges dolognak tartom. A legnagyobb sikert eddig a 2015 őszi logó aratta a visszajelzések alapján. Vicces és informatív volt. Erről van szó:

Milyen fotószerkesztési múlttal vagy tapasztalattal rendelkezel? Szoktál-e más, hasonló jellegű munkákat végezni a munkádhoz vagy szabadidődben?

Iskolában nem tanultam soha a fotószerkesztést, hanem saját magam próbáltam elsajátítani több program csínját-bínját is. Természetesen van még hova fejlődnöm, de van egy program, amit már elég magabiztosan tudok használni. Szoktam a logók mellett a kollégáknak segíteni, ha képszerkesztésre van szükség egy-egy projekthez, valamint a Hunnect Facebook-oldalára is gyakran én utószerkesztem a képeket. A szabadidőmben az általam készített képeken szoktam gyakorolni. Ezek általában természet- vagy kutyás fotók.

Mesélj még egy kicsit a munkahelyen kívüli érdeklődési köreidről, hobbijaidról!

Nagyon szeretek olvasni, főleg életrajzi regényeket és ázsiai irodalmat. Most éppen Hosszú Katinka második könyvét olvasom. A másik hobbimnak már nem is a kutyázást tartom, hanem a versenyagarászatot. Edzünk és versenyekre megyünk. A két hobbi vegyítése, amikor az agarakkal kapcsolatos szakirodalmat olvasom. Jelenleg két whippet (vagy más néven kis angol agár) lakik nálunk: Cyndi és Dotty. Nagyon szeretjük őket, egyfajta harmóniát teremtenek otthon, célokat adnak a versenyzések kapcsán. A két elég időigényes hobbimnak nagyon sok pozitív lecsapódása van. Például tévénézésre már egyáltalán nem jut időm, és napi szinten sportolunk.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36) 62 950 222
Email:
mail@hunnect.hu