Rólunk

Hunnect – több mint egy évtizedes tapasztalat a nyelvi szolgáltatások terén

A Hunnect 2003 óta működik a nyelvi szolgáltatások piacán, és immár ötödik éve tartja helyezését, mint a harmadik legnagyobb (a hazai, de nem állami tulajdonban lévő fordítóirodák közül pedig a legnagyobb) nyelvi szolgáltató Magyarországon. Évi mintegy 24 millió szónyi, azaz 80 000 oldalnyi szöveget dolgozunk fel. Cégünk az egyetlen vidéki (szegedi) fordítóiroda a Budapest Business Journal top 5-ös listáján, illetve egyike a két vidéki irodának a top tízből. Több ágazattal és több száz alvállalkozóval rendelkezünk, és több mint 70 célnyelvre kínálunk teljes körű idegen nyelvi szolgáltatásokat, beleértve gyakorlatilag bármilyen témájú szöveg fordítását, lektorálását és minőség-ellenőrzését, továbbá a gépi fordítás utószerkesztését, a tolmácsolást, a kreatív írást és a marketingadaptációt („transzkreációt”), a mások által fordított anyagok nyelvi minőségének ellenőrzését, a kiadványszerkesztést önállóan vagy a fordítási folyamat részeként, valamint e-learning kurzusok vagy bármely fázisuk készítését (megírásuktól, fordításuktól a szinkronizált és/vagy feliratozott változat elkészítéséig).

 

Tudásvezérelt iparág

E-learning központunk, a HunnectAcademy® több kurzussal és oktatóanyaggal is segíti a fordítóipar különböző szereplőit. Ezenkívül tudásközpontként szolgál belső csapatunk és a külső beszállítók számára is. Továbbá munkatársaink több magyarországi egyetem fordítóképzésén is tanítanak, így általános tudnivalókat és fordítási készségeket is át tudnak adni a szakfordító hallgatóknak. A Szegedi Egyetemmel való szoros együttműködésünk révén fordítóképzős hallgatók tucatjai találták meg helyüket a fordítás világában, és a Hunnect is sikert könyvelhetett el a lehető legjobb gyakornokok és kollégák alkalmazásával. Hiszünk abban, hogy a fordítás egy tudásalapú iparág, amelynek a technológiai, információs és nyelvi fejlődés élvonalában kell maradnia a felsőoktatási intézményekkel való együttműködés által.

 

Ügyfélközpontú megoldások

Elsődleges célunk mindig is az volt, hogy a konstans növekvést és egyre intenzívebb versenyt mutató nyelvi szolgáltatói piacon kiváló minőségű szolgáltatásokat kínáljunk, mindezt a kellő időkorlátok betartásával, illetve folyamatosan figyelem előtt tartva az ügyfél szükségleteit és elvárásait.  A kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatunk ügyfeleinkkel az igények teljes és azonnali teljesítésére épül. Belső munkatársaink és alvállalkozóink hatékony, minőségi munkáját jelzi és garantálja professzionális megközelítésünk, az általunk alkalmazott minőségbiztosítási rendszer (ISO 9001) megléte, a legkorszerűbb informatikai háttér biztosítása és folyamatos képzéseink.

 

Vissza az elejére

Azonnali elérhetőség
Tel:
(+36) 62 950 222
Email:
mail@hunnect.hu